Om Tech Summit

Tech Summit är arenan där entusiaster och experter inom sälj, marknadsföring och tech samlas för att utbyta idéer, nätverka samt ta del av de senaste nyheterna inom branschen. Oavsett om du är nyfiken på framtidens trender eller redan är en entusiast inom området, ger Tech Summit dig chansen att fördjupa dina kunskaper och vara en del av den inspirerande utvecklingen.

Sälj, marknadsföring & tech utanför storstadsregionen

Tech Summit anordnas i Jönköping, en stad präglad av innovation, nytänkande och framåtanda. Med sitt rykte som en ledande eventstad blir Jönköping den ultimata platsen där branschens experter möts för att lyfta fram banbrytande framsteg och forma morgondagen. Utforska kraften i sälj, marknadsföring och tech mitt i hjärtat av Jönköping – platsen där framtidens lösningar och idéer tar form.

Avstånd med bil

Utbildningar

Vi anordnar relevanta och praktiska utbildningar som syftar till att stärka dina färdigheter inom branschen.

Event

Vi arrangerar event med ett klart syfte – att informera och upplysa om vad som händer inom sälj-,  marknadsförings- och techbranschen.

Arrangör

Tech Summit arrangeras av Wordcloud. En kreativ kommunikationsbyrå som erbjuder bred expertis inom kommunikation och marknadsföring till varumärken som vill sticka ut och ligga i framkant i den digitala utvecklingen. Detta gör de genom att tänka stort, nytt och med ett genuint personligt engagemang.

ligande wordcloud logo